Vegeström Punajuuritofua kaurakermalla


Annoksia: 2:lle, Valmistusaika: n. 15 min.

Lautaselle kannattaa poimia Jalotofun uutuuspunajuuri-tofupihvit. Kotikokki saa Vegeström-pihvit helposti ja nopeasti tarjolle ja ne maistuvat myös perheen pienimmille. Lämmitä uunissa tai paista pannulla rapea ja punaisen hehkuva pinta.

Jalotofu Vegeströmiin on käytetty pakastekuivattua luomupunajuurta, jotta siihen on saatu punajuuren luonnollisen runsas ja raikas maku sekä samalla säilytettyä punajuuren erinomainen ravintosisältö.


Ainekset:
2 pkt Jalotofu Vegeström Luomu Punajuuripihviä
1 prk Kaslin Aito Kauraruoka Sipuli
2 rkl öljyä paistamiseen
Lisäksi tarjolle salaattia ja perunamuussia


Ohje:
Avaa tofupaketti
Kuumenna öljy pannulla
Laita punajuuripihvi pannulle kokonaisena, kuutioina tai murennettuna
Paista käännellen noin 3-5 minuuttia kunnes tofun pinta saa rapean paistopinnan
Kaada kaurakerma pannulle ja kiehauta nopeasti. Voit myös lämmittää kaurakerman tarjolle erillisessä kattilassa.
Tarjoa paistettu punajuuritofu ja sipulikaurakerma esimerkiksi perunamuusin ja salaatin kera.




Ruokalaji Kastikkeet, Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote