Satokauden lehtikaali-mangosalaatti paahdetulla Jalotofulla


Annoksia: 2-3:lle

Kotimaisen raitajuuren, lehtikaalin ja Jalotofun makupariksi sopii loistavasti satokaudessa oleva espanjalainen mango. Nyt on salaatissa väriä, makua ja ruokaisuutta!

 

 

AINEKSET (2-3:lle)

1 pkt Marinoitu tai Kylmäsavu Jalotofu
100g lehtikaalia
2 rkl öljyä
2 valkosipulia silputtuna
Ripaus suolaa
2 rkl sitruunanmehua
1/2 mango
8-10 kirsikkatomaattia
1 kpl raitajuurta
2 dl edamame papuja
5 kpl retiisejä
Kourallinen versoja tai muuta salaattia
2-3 rkl öljyä paistamiseen
1 tl soijakastiketta


OHJE:

✅ Revi pesty lehtikaali

✅ Lisää joukkoon 2 rkl öljyä, valkosipuli, suola
ja sitruunanmehu. Sekoita hyvin

✅ Siivuta mango ja tomaatit ja raitajuuri

✅ Lisää salaattiin versoja, edamame pavut ja muut raaka-aineet

✅ Avaa tofupaketti ja kuivaa se hyvin

✅ Murenna tai kuutioi tofu kuivalle pannulle

✅ Paista 3 min ja lisää 2 rkl öljyä ja 1 tl soijakastiketta

🌱 – Rakenna salaattiannos – ​🌱

VINNKI: Mikäli haluat käyttää salaatissa maustamatonta Jalotofua, niin löydät kätevän pannumarinointi-reseptin täältä!




Ruokalaji Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili, Jalotofu Vegeström Punajuuripihvi Reseptin tekijä *sisältää videoreseptin