MARTIN NOPEA HANKIPASTA


Annoksia 4:lle

”Anna uusille elämyksille mahdollisuus. Itse pidän lihasta paljon, mutta olen löytänyt kasvisvaihtoehdoista todella hyviä ja proteiinipitoisia uusia suosikkeja.”

MARTTI JYLHÄ
Maastohiihtäjä, POW-lähettiläs

Ainekset:
2 pkt Jalotofu Marinoitu (300 g) Luomu
1 paprika
1 pkt herkkusieniä
1⁄2 tl currya
1⁄2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 tl omenaviinietikkaa
2 prk Kaslink Aito Kauraruoka
1 rkl öljyä
75-100g keittämätöntä pastaa/henkilö

Koristeluun:
basilikaa tai persiljaa


Ohje:
Ota Jalotofu pois paketista ja kuivaa tofun pintaa talouspaperilla. Revi Jalotofu kuumalle kuivalle pannulle noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä ja loput nesteet höyrystyvät pois. Lisää öljy ja paista noin 5-10 min. kunnes tofu on kauniin kullanruskeaa.

Lisää pikottu paprika ja herkkusienet, kuullota pari minuuttia. Lisää mausteet ja suola. Pyöräytä paistosta niin että mausteet sekoittuvat hyvin. Kaada omenaviinietikka pannulle ja tämän jälkeen Kaslink Kaura-ruoka.

Laita tarjoiluastiaan, koristele ja tarjoa pastan kanssa.




Ruokalaji Pastat, wokit ja risotot Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu