Jalotofu Maustamaton 270 g / 1 Kg Luomu, Reilu kauppa

Jalotofu Maustamaton 270 g / 1080 g Luomu, Reilu kauppa

Jalotofu maustamaton on perustuotteemme, joka valmistetaan tuhansia vuosia vanhan, hellävaraisen ja luonnollisen prosessin avulla, nykyaikaiset hygieniastandardit täyttävin laittein. Raaka-aineina ovat ensiluokkaiset Reilun kaupan luomusoijapavut ja raikas vesi. Juoksutteena käytetään luonnollisesti uutettua magnesiumkloridia, japanilaiselta nimeltään "Nigari", joka on kitkerä suola. Missään tuotteissamme ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia.Jalotofu maustamaton on neutraalin makuinen, hyvin miedosti tuoksuva tuote, joka taipuu ruoanlaitossa lähes miksi tahansa. Voit valmistaa siitä yhtä hyvin suolaisen pääruoan, happaman lisukkeen tai makean jälkiruoan. Jalotofu maustamaton on yksi markkinoiden monipuolisimmista raaka-aineista, jonka käytölle vain mielikuvitus asettaa rajat.
Tarkemmat tiedot ja reseptit
Jalotofu Pehmeä 300 g Luomu, Reilu kauppa

Jalotofu Pehmeä 300 g Luomu, Reilu kauppa

TIEDOTE: Olemme lopettaneet Jalotofu Pehmeän (300g) tuotteen valmistuksen toistaiseksi. Lopettamisen syynä on toiminnan voimakas kasvu ja tuotteen muista tuotteista eroava tuotantoprosessi. Tämä toimenpide varmistaa muiden tuotteidemme korkean saatavuuden asiakkaillemme. Valitamme tästä aiheutunutta harmia ja mietimme tuotteen korvaamista muilla vaihtoehdoilla.
Tarkemmat tiedot ja reseptit
Jalotofu Hempnut 270 g Luomu

Jalotofu Hempnut 270 g Luomu

Jalotofu Hempnutiin lisätään makua, proteiinia ja rasvahappoja hampunsiemenillä. Jalotofu Hempnutin erinomainen maku ja ravintoainesisältö syntyvät ainoastaan kolmesta puhtaasta ja luonnollisesta ainesosasta. Kahden kasvikunnan helmen soijan ja hampun täydellinen liitto, yhdistettynä raikkaaseen veteen, sekä ainutlaatuiseen maut ja ravintoaineet säilyttävään valmistusmenetelmäämme synnyttävät pähkinäisen ravitsevan makuelämyksen, joka tyydyttää pitkään. Sisältää 20 % kasvisproteiinia.
Tarkemmat tiedot ja reseptit
Jalotofu Kylmäsavu 300 g Reilu kauppa

Jalotofu Kylmäsavu 300 g Reilu kauppa

Valmistettu suomalaiseen makuun. Ensiluokkaiset Reilun kaupan luomusoijapavut, perinteinen pitkään fermentoitu luomusoijakastike sekä kylmästä savusta tiivistetty luonnollinen savuaromi loihtivat Jalotofu kylmäsavulle sen pikantin, miedosti suolaisen ja savunvivahteisen maun. Erinomainen sellaisenaan vaikka leivän päällä tai salaateissa. Kuumentaminen, esimerkiksi paistamalla tai grillaamalla, houkuttelee savun aromin intensiivisemmin esille.
Tarkemmat tiedot ja reseptit
Jalotofu Marinoitu 300 g Luomu

Jalotofu Marinoitu 300 g Luomu

Jalotofu Marinoituun sekoitetaan luomubasilikaa ja luomuvalkosipulia, jonka jälkeen se pakataan ensiluokkaiseen Clearspring Shoyu luomusoijakastikkeeseen. Tämä yhdistelmä luo marinoidun Tofun erinomaisen, miedosti yrttisen maun. Kuten muissakin tuotteissamme, käytämme ainoastaan vastuullisesti tuotettuja ensiluokkaisia Reilun kaupan luomusoijapapuja.
Tarkemmat tiedot ja reseptit
Jalotofu Mieto Chili 2 x 125 g Luomu

Jalotofu Mieto Chili 2 x 125 g Luomu

Valitsimme maailmalta kaikkein parhaimmat luomu raaka-aineet ja loimme niistä maukkaan, annoskokoisen Jalotofu mieto chili paistopalan, joka on valmis pannulle, grilliin tai vaikka sellaisenaan syötäväksi. Vastuullisen herkullista.
Tarkemmat tiedot ja reseptit
Jalotofu-Vegeström-Punajuuripihvi

Jalotofu Vegeström Punajuuripihvi 2 x 125 g Luomu

Vegeström on maultaan mehevä luomu punajuuripihvi, joka soveltuu hyvin klassisesti perunoiden, haudutetun sipulin ja kauden vihannesten kera. Kokeile myös paistettuna hampurilaisen väliin tai kuutioina salaatin joukkoon. 
Tarkemmat tiedot ja reseptit