Valkosipulinen Jalotofupannu


Annoksia: 2, Valmistusaika: 20

Ainekset:

  • 2 kpl Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
  • 1-2 dl laadukasta oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1 dl tuoretta persiljaa ½ punainen chili silputtuna
  • 2dl juustoraastetta

Ohje:
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Lämmitä paistinpannussa pieni määrä oliiviöljyä ja paista tofuihin rapea pinta. Silppua seuraavaksi valkosipuli, chili ja persilja. Asettele tofut uuninkestävän vuoan tai “etanapannun” pohjalle ja peitä maustesilpulla. Kaada tämän jälkeen loppu oliiviöljy tofujen päälle (voit myös tehdä tofupannun valmiiksi jääkaappiin ja antaa marinoitua iltaan asti). Lisää juustoraaste ja laita tofupannu uuniin – anna ruskistua noin 8-12 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile leivän ja hyvän luomuvalkoviinin kera.

Vinkki: Säästä n. 10 paistettua tofukuutiota tarjoiluun – ne ovat herkullisia dipattuna tofupannun mausteöljyssä! Voit myös halutessasi jättää juustoraasteen annoksesta pois.




Ruokalaji Napostelu, Uuniruoat Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Vähähiilihydraattinen
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili