Täytetyt avokadot Jalotofu Kylmäsavu –tahnalla ja pikkelöidyt kasvikset!


Annoksia: 4, Valmistusaika: 25

Ainekset:
1 pkt Jalotofu Kylmäsavu
0,5 dl kaurakermaa tai vettä
2 avocadoa
2 salottisipulia hienoksi silputtuna
2 rkl (luomu) sitruunan mehua
1 dl granaattiomenansiemeniä
seesaminsiemeniä koristeeksi

Pikkelöidyt kasvikset:
2 isoa porkkanaa
tuoretta timjamia

Liemi:
0,5 dl kookospalmusokeria
0,5 rkl hyvälaatuista suolaa
1,5 dl vettä
1,5 dl valkoviinietikkaa


Ohje:
Hienostunut ja herkullinen alkuruoka tai proteiinipitoinen välipala syntyy avokadosta ja Jalotofun kylmäsavutofusta.

Kuori porkkanat ja leikkaa ne haluamaasi muotoon. Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan ja kiehauta ne nopeasti. Asettele porkkanat ja timjamin oksat lasipurkkiin tai kannelliseen astiaan. Kaada hetken jäähtynyt liemi porkkanoiden päälle ja sulje purkki. Anna maustua jääkaapissa. Pikkelöidyt kasvikset säilyvät jääkaapissa useamman kuukauden.

Laita kylmäsavutofu, kaurakerma, salottisipuli ja sitruunan mehu kulhoon ja soseuta kaikki sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Leikkaa avokadot pituussuunnassa halki ja poista kivet. Jaa täyte lusikalla avokadojen päälle ja ripottele päälle seesaminsiemeniä sekä granaattiomenansiemeniä. Helppoa, nopeaa ja niin herkullista!




Ruokalaji Napostelu, Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit Erityisruokavalio Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu