Taatelikakku


Annoksia: -, Valmistusaika: +60

Ainekset:

  • 200 g taateleita
  • 2 dl vettä
  • 150 g margariinia
  • 1 pkt Jalotofu pehmeää
  • 2 dl raakaruokosokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl riisijauhoa
  • 2 dl perunajauhoa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 1 dl omenamehua


Ohje:
1)    Säädä uuni 180 asteeseen.
2)    Kiehauta vesi ja keitä taatelit pehmeäksi. Poista taateleista tarvittaessa kivet. Lisää margariini. Anna jäähtyä.
3)    Vatkaa Jalotofu ja sokerit vaahdoksi.
4)    Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan.
5)    Vatkaa viimeiseksi joukkoon omenamehu.
6)    Voitele ja sokeroi kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 1 tunti.




Ruokalaji Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Pehmeä