Suklaa-punaherukkakakku


Annoksia: -, Valmistusaika: +60

Ainekset:

  • 250 g tummaa suklaata (70% kaakaota)
  • 250 g margariinia
  • 3 dl tomusokeria
  • 2 pkt Jalotofu pehmeää
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl riisijauhoja
  • 3 dl punaherukoita
  • Koristeluun punaherukoita ja kermavaahtoa


Ohje:

  1. Säädä uuni 180 asteeseen.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa.
  3. Vatkaa margariini ja tomusokeri massaksi. Lisää Jalotofu pehmeä.
  4. Kaada sulatettu suklaa joukkoon.
  5. Sekoita jauhot keskenään ja pyöräytä punaherukat jauhoissa. Lisää jauhoiset marjat sekä loput jauhot nopeasti vatkaten taikinaan.
  6. Voitele ja jauhota vuoka ja kaada taikina vuokaan.
  7. Paista noin 45 minuuttia.
  8. Koristele punaherukoilla ja soijajogurtilla tai soijakermasta tehdyllä kermavaahdolla



Ruokalaji Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Pehmeä