Sinappikastike


Annoksia: -, Valmistusaika: 5

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu pehmeää (300g)
  • 0,75 dl shiro misoa*
  • 0,5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 0,5 dl omenaviinietikkaa
  • 2,5 rkl Dijon sinappia
  • 1 tl kurkumaa väriaineeksi


Ohje:
Tehosekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Sopii mainiosti paneroidun Jalotofu kylmäsavun kanssa.
* Miso on perinteinen itämainen soijapaputahna, joka valmistetaan maitohappokäymisellä. Misoja on eri tummuusasteisia, riippuen valmistusprosessin pituudesta. Mitä pidempi kypsymisaika, sen tummempi ja täyteläisempi miso. Sana shiro tarkoittaa vaaleaa. Shiro miso on miedon makean ja suolaisen makuista ja se antaa kastikkeelle täyteläsen maun. Shiro mison asemasta voit käyttää 1,5 tl suolaa ja 1 rkl omenamehutiivistettä tai muuta makeutusainetta. Misoa kannattaa kysyä luontaistuotekaupoista.




Ruokalaji Kastikkeet Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Pehmeä