Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä


Annoksia: 4, valmistuaika: 20 min.

Tarjoa raikas vesimeloniceviche aurinkoisena kevätpäivänä. Reseptistä muokkaat loistavan snackin picnicille tai alkupalan hienompaankin juhlaan.

Ainekset:
¼ vesimeloni
10 retiisiä
1 dl cashew-pähkinöitä
1 vihreä chili
¼ punasipuli
½ sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
pippuria & suolaa myllystä
kourallinen voikukan lehtiä

VINKKI: ohjeet voikukkien lehtien keräykseen löydät täältä. Jos et löydä voikukan lehtiä, voit korvata ne tuoreella korianterilla.


Ohje:
Liota cashew-pähkinöitä vedessä vähintään puoli tuntia ja murenna. Kuutioi vesimeloni ja retiisi.

Pilko pieneksi vihreä chili ja punasipuli. Sekoita pilkotut raaka-aineet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy.

Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Anna maustua noin puoli tuntia. Lisää pilkottuja tuoreita voikukan lehtiä tai korianteria. Sekoita ainekset ja nauti nachojen tai paistetun Jalotofun kera!




Ruokalaji Napostelu, Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili