Rukolasalaatti Mieto Chili -paistopalalla tai Vegeström-punajuuritofulla



Aurinkoisen kesän nopein ja herkullisin lounassalaatti yllättää yksinkertaisuudellaan! Raikas ja proteiinipitoinen salaatti syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Testaa ja ylläty!

Ainekset:
1 ps rukolaa
1 pkt (125 g) Jalotofu Mieto Chili –paistopala tai Jalotofu Vegeström-punajuuripihvi
5 kirsikkatomaattia
½ rkl seesaminsiemeniä
½ rkl oliiviöljyä paistamiseen
balsamicoa


Ohje:
Pese ja kuivaa salaatti. Huuhtele tomaatit. Revi rucola lautaselle ja lisää joukkoon pilkotut kirsikkatomaatit. Paista tofu nopeasti pannulla pienessä määrässä öljyä. Murustele paistettu tofu salaatin päälle. Kaada balsamicoa ja viimeistele seesaminsiemenillä!




Ruokalaji Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili, Jalotofu Vegeström Punajuuripihvi