RAW ROSOLLI TOFUMAJONEESILLA à la HANNANSOPPA-blogi



Ainekset:
1 luomupunajuuri
2 porkkanaa
1 omena
1 salottisipuli
1 Myrttisen suolakurkku
lehtipersiljaa
kapriksia

Tofumajoneesi:
300 g Jalotofu Pehmeää
½ sitruunan mehu
1 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria


Ohje:
Sekoita majoneesin ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Kuori punajuuri, porkkanat ja sipuli. Voit raastaa kaikki ainekset tai ajaa spiralisointimasiinalla spagetiksi. Sekoita salaatin joukkoon tofumajoneesia maun mukaan ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja kapriksilla.
Lopun majoneesin voit käyttää salaatin kastikkeena tai vaikka hampparin välissä.




Ruokalaji Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Pehmeä Reseptin tekijä Hanna Pilli-Sihvola | Hannasoppa-blogi