Rapeat Jalotofufileet à la Pidempi Korsi


Annoksia: 2, Valmistusaika: 30

“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.”

Ainekset:
Rapeat Jalotofufileet:
150g kiinteää Jalotofua (kylmäsavu tai marinoitu)
korppujauhoja
hienoa merisuolaa
rouhittua mustapippuria
sitruunamehua
kuivattua tilliä (tai sitruunapippuria)

Perunamuusi:
10-12 jauhoista perunaa
2 dl kaurakermaa
iso nokare vegaanista margariinia
suolaa


Ohje:
“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.”

Paloittele tofu ja kierittele korppujauhoissa. Lorauta pannulle öljyä. Paista kullanruskeaksi molemmin puolin ja mausta lopuksi. Kuori ja keitä perunat. Kaada suurin osa keitinvedestä pois. Heitä joukkoon iso nokare vegaanista margariinia. Muussaa perunat perunasurvimella ja lisää kaurakerma joukkoon erissä. Mausta suolalla.




Ruokalaji Pastat, wokit ja risotot, Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu Reseptin tekijä Paula Heinonen | Pidempi Korsi -blogi