Punajuuri-quinoaa ja pehmeää Jalotofua


Annoksia: 3-4, Valmistusaika: 30

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu pehmeää
  • 3 punajuurta
  • 3 dl quinoaa
  • ½ dl perunajauhoa
  • jauhettua mustapippuria
  • 2 limeä
  • suolaa
  • rypsi- tai kookosöljyä


Ohje:

1. Kuori ja raasta punajuuret. Keitä quinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää keittämisen alkuvaiheessa sekaan puunajuuriraaste.

2. Pese limetit huolellisesti ja raasta niiden kuori (hienoksi) kulhoon. Lisää perunajauhot, ripaus suolaa ja mustapippuria.

3. Leikkaa pehmeä Jalotofu VAROVASTI kuutioiksi. Pyörittele jauhoseoksessa ja uppopaista tai paista reilussa määrässä öljyä kuumalla pannulla.

4. Annostele quinoa lautasille, lisää Jalotofut ja tarjoile vihersalaatin kera. Halutessasi voit myös tehdä annokseen jonkun sopivan kastikkeen. Älä kuitenkaan sekoita Jalotofuja kastikkeeseen, sillä muuten niiden rapea kuori pehmenee.




Ruokalaji Pastat, wokit ja risotot Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Pehmeä