Pippurinen Jalotofu-rucolasalaatti


Annoksia: 2, Valmistusaika: 45

Ainekset:

  • ¼ pkt Jalotofu kylmäsavua
  • ½ banaani
  • kourallinen rucolaa
  • ¼ ruukkua lehtisalaattia
  • ¼ kurkkua
  • ½ limen mehu
  • noin 1 dl ohrakasta
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen
  • mustapippuria
  • valkopippuria


Ohje:
1. Halkaise banaani ja pilko se noin 1-2 cm:n mittaisiksi paloiksi.
2. Sekoita kulhossa ohrakas ja ripaus suolaa ja mustapippuria.
3. Leivitä banaanit jauhoseoksessa ja paista niihin rapea pinta kuumalla pannulla.
4. Viipaloi Jalotofu pieniksi paloiksi. Paista öljyssä ja ripottele päälle hieman suolaa, musta- ja valkopippuria.
5. Paistamisen loppuvaiheessa lisää hunaja ja anna hautua hetki.
6. Kun Jalotofut ja banaanit ovat jäähtyneet huoneenlämpöisiksi, paloittele kurkku, revi salaatti ja rucola ja sekoita kaikki ainekset kulhossa.
7. Purista päälle limen mehu ja tarjoile!




Ruokalaji Salaatit Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Kylmäsavu