Pestopasta kylmäsavutofulla


Annoksia: 4, Valmistusaika: 15 min.

Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua!

Ainekset:
1 pkt Jalotofu Kylmäsavu
1,5 l vettä
1 tl suolaa
200 g gluteenitonta pastaa
1/2 – 3/4 dl pestokastiketta
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen


Ohje:
Kuutioi tofu ja paista nopeasti siihen öljyssä rapea pinta. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan ja lisää pestokastike. Kuumenna sekoittaen.

Lisää paistetut tofukuutiot, halkaistut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen. Koristele basilikanlehdillä ja salaatin versoilla (esim. rucola)!




Ruokalaji Pastat, wokit ja risotot, Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili