Peruskastike / majoneesi Jalotofu pehmeästä


Annoksia: -, Valmistusaika: 5

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu pehmeää (300g)
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • 3 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl omenamehutiivistettä (tai muuta maketusainetta)
  • 1 tl suolaa


Ohje:
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai kutterissa. Lisäämällä peruskastikkeeseen sinappia tai tilliä saat mainion kalakastikkeen. Sekoittamalla peruskastikkeeseen pikkelssejä (esimerkiksi hapankurkkua) saat herkullista remoulade kastiketta, joka sopii mainiosti esimerkiksi friteeratun Jalotofun kanssa. Lisäämällä sitruunaa ja yrttejä saat hyvän salaattikastikkeen.

Jalotofumajoneesia saat käyttämällä 0,5 dl asemasta 1 dl öljyä, 1 rkl enemmän omenaviinietikkaa ja 1 tl enemmän suolaa.




Ruokalaji Kastikkeet Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Pehmeä