Parmesankuorrutetut Jalotofuvartaat


Annoksia: 2-4, Valmistusaika: 30

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu marinoitu (300 g)
  • kirsikkatomaatteja
  • panerointi:
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl jauhoja
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl parmesanraastetta
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • grillivartaita


Ohje:

Leikkaa jalotofusta reiluja kuutioita. Ota kolme astiaa, joihin yhteen jauhot, yhteen kananmunat ja yhteen korppujauhon ja parmesanraasteen. Sekoita korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet hyvin. Paneroi Tofut: kasta ne ensin jauhoon, sitten kananmunaan ja lopuksi pyörittele hyvin korppujauho-parmesan sekoituksessa. Painele vielä sormilla että kuorrutus pysyy hyvin ja työnnä grillivartaisiin vuorotellen kirsikkatomaattien kanssa. Grillaa kuumalla grillillä.




Ruokalaji Grilliherkut Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Marinoitu