Parmesankuorrutetut Jalotofuvartaat

Annoksia: 2-4, Valmistusaika: 30
Ainekset:
- 1 pkt Jalotofu marinoitu (300 g)
- kirsikkatomaatteja
- panerointi:
- 2 kananmunaa
- 2 dl jauhoja
- 1 dl korppujauhoa
- 2 dl parmesanraastetta
- 1 tl jauhettua mustapippuria
- 1 tl suolaa
- grillivartaita
Ohje:
Leikkaa jalotofusta reiluja kuutioita. Ota kolme astiaa, joihin yhteen jauhot, yhteen kananmunat ja yhteen korppujauhon ja parmesanraasteen. Sekoita korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet hyvin. Paneroi Tofut: kasta ne ensin jauhoon, sitten kananmunaan ja lopuksi pyörittele hyvin korppujauho-parmesan sekoituksessa. Painele vielä sormilla että kuorrutus pysyy hyvin ja työnnä grillivartaisiin vuorotellen kirsikkatomaattien kanssa. Grillaa kuumalla grillillä. |