Paistettua Jalotofua ja tuoreita kasviksia raikkaan dipin kera!


Annoksia: 2, Valmistusaika: 25

Ainekset:

  • 2 kpl Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu -tofua
  • 1-2 rkl laadukasta oliiviöljyä paistamiseen
  • 1 dl gluteenitonta soijakastiketta
  • 1 dl Jalotofumajoneesia kts.ohje täältä
  • 1 tl seesaminsiemeniä
  • Tuoreita kasviksia esim. kurkkua, porkkanaa ja kukkakaalia.

 


Ohje:

Valmista majoneesi reseptin mukaan ja laita se jääkaappiin maustumaan. Paista proteiinipitoinen Jalotofu nopeasti pannulla ja leikkaa se tämän jälkeen kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa myös kasvikset sopivan kokoiseksi. Napostele, dippaa soijakastikkeessa ja majoneesissa tofukuutioita tapas-tyyppisesti kauden kotimaisten kasvisten kera!

Vinkki: Voit myös käyttää dippinä tulista sriracha-ketsuppikastiketta.




Ruokalaji Napostelu, Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili, Jalotofu Pehmeä