Pähkinäinen Jalotofusalaatti


Annoksia: 2, Valmistusaika: 15

Ainekset:

  • ¼ pkt Jalotofu kylmäsavua     
  • ½ pkt Jalotofu hempnutia
  • 1 dl viinirypäleitä
  • 1 dl kirsikkatomaatteja
  • ½ dl cashewpähkinöitä
  • 1 omena
  • 1 ruukku tammenlehti-
  • salaattia
  • kourallinen rucolaa
  • soijakastiketta
  • öljyä paistamiseen

kastike:

  • 1 tl kurpitsansiemen tahnaa
  • ½ tl vaahterasiirappia
  • 1 tl auringonkukansiementahnaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • ½ tl soijakastiketta
  • 2 rkl saksanpähkinäöljyä     
  • 3 rkl oliiviöljyä


Ohje:
1. Kuutioi Jalotofu hempnut isoiksi kuutioiksi ja paista pannulla rapeaksi. Lisää soijakastiketta ja paista vielä hetki. Paloittele jokainen kuutio neljään osaan kun ne ovat valmiita.
2. Pilko viinirypäleet, omena, tomaatit ja revi salaatti pienemmäksi.
3. Sekoita kylmäsavutofua lukuunottamatta kaikki ainekset salaattikulhossa ja lopuksi murenna kylmäsavutofu ja ripottele salaatin päälle.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
5. Asettele salaatti lautasille, ripottele kastiketta päälle ja tarjoile. 




Ruokalaji Salaatit Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Hempnut, Jalotofu Kylmäsavu