Päärynä-parmesanunelma


Annoksia: 2, Valmistusaika: 15

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu pehmeää          
  • 1 päärynä
  • 1-2 kourallista rucolaa
  • 50-100g parmesan lastuja
  • 1 appelsiini
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 1-2 rkl vaahterasiirappia


Ohje:
1. Avaa pehmeän Jalotofun pakkaus ja valuta neste pois.
2. Halkaise appelsiini ja purista mehu toisesta puoliskosta Jalotofupakkaukseen ja anna seistä.
3. Pilko päärynä ja rucola.
4. Laita kulhoon päärynän palat, parmesanlastut, rucola sekä purista päälle appelsiinin toisesta puoliskosta mehu. Sekoita varovasti.
5. Kumoa Jalotofu lautaselle ja annostele päälle salaattiseos.
6. Ripottele hieman kardemummaa ja kaada loraus vaahterasiirappia päälle. Tarjoile!

Voit tehdä muutaman viillon Jalotofuun, jotta salaatin mehut imeytyvät siihen paremmin.




Ruokalaji Salaatit Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Pehmeä