Mustaherukkakeksit


Annoksia: -, Valmistusaika: 45

Ainekset:

  • ½ pkt Jalotofu pehmeää
  • 50 g margariinia
  • ½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl siirappia
  • 2 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 dl mustaherukkaa


Ohje:

  1. Säädä uuni 180 asteeseen.
  2.  Vatkaa margariini, sokerit, siirappi ja pehmeä Jalotofu massaksi.
  3. Sekoita haarukalla kuivat ainekset keskenään ja mustaherukat joukkoon. Lisää jauhot Jalotofumassaan.
  4. Paista keksejä uunissa 20-30 minuuttia.
 



Ruokalaji Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Pehmeä