Mausteöljy – Jalotofugurun salaisuus


Annoksia: , Valmistusaika: 10

Ainekset:

  • Jalotofua
  • Laadukasta ruokaöljyä
  • Mausteita


Ohje:

Paistamalla mausteita, kuten kurkumaa, paprikajauhetta, chilijauhetta, currya, korianteria jne., kuumassa öljyssä, jo ennen Jalotofun lisäämistä, vapautuu mausteista huomattavasti enemmän aromeja, kun lisätessä mausteet pannulle vasta Jalotofun jälkeen.

Ohjeet kokonaiselle paketille maustamatonta Jalotofua:

  1. Kaada pannulle ruokaöljyä niin, että pannun pohja peittyy ja kuumenna.
  2. Lisää 0,5-3 teelusikallista haluamasia mausteita.
  3. Sekoita öljy- ja mausteseosta, jotta muodostuu tasainen seos.
  4. Lisää viipaloitu, kuutioitu tai murskattu jalotofu pannulle kun öljy alkaa kiehumaan ja sekoita tai kääntele Jalotofua huolellisesti, jotta mausteöljyä tarttuu joka paikkaan
  5. Lisää soijakastiketta maun mukaan
  6. Paista kuumalla pannulla kauniin ruskeaksi, mutta varo polttamasta annosta
  7. Jos haluat vielä enemmän makua, voit ruskistumisen jälkeen jatkaa paistamista miedommalla lämmöllä. Muista sekoitella.
  8. Jalotofu on nyt valmis nautittavaksi sellaisenaan, lisättäväksi patoihin, kastikkeisiin, salaatteihin tms. tai voit lisätä sipulia, vihanneksia, ym. pannulle ja valmistaa esimerkiksi wokin.
  9. Jos käytät yrttejä, lisää ne vasta valmistuksen loppuvaiheessa.
  10. Nauti!



Ruokalaji Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Hempnut, Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Maustamaton