Marinointi


Annoksia: , Valmistusaika:

Ainekset:


Ohje:

Tavallisin tapa antaa maustamattomalle Jalotofulle makua on marinointi. Tässä pari esimerkkiä toimivista marinointiliemistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vain mielikuvitus asettaa rajat. Parhaan tuloksen saat viipaloimalla tai kuutioimalla Jalotofun pienemmiksi paloiksi ja marinoimalla jääkaapissa yön yli. Voit marinoida Jalotofun sopivassa rasiassa tai vaikka muovipussissa, jota voi välillä käännellä tasaisemman tuloksen saavuttamiseksi.

Soijakastikemarinaadi

Huomaa, että soijakastikkeissa voi olla eroa, mutta karkeasti ottaen tulos on varmasti aika lailla sama eri merkeillä. Resepteissämme olemme käyttäneet Clearspring Shoyu merkkistä luomusoijakastiketta.

  • 1 osa soijakastiketta
  • 1 osa vettä

Lisäksi voit käyttää soijakastikemarinaadissa esimerkiksi valkosipulia, inkivääriä, paprikaa, pippuria, curryä ym. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Sitrusmarinaadi

  • 1 sitruunan mehu
  • 1 limen mehu
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl suolaa



Ruokalaji Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Hempnut, Jalotofu Maustamaton