Lapin Hunaja-Jalotofu


Annoksia: 2, Valmistusaika: 15

Ainekset:
1 pkt Jalotofu maustamatonta 

  • seesamöljyä paistamiseen
  • 1 ½-2 rkl hunajaa
  • 1 tl kanelia
  • lakkahilloa tai tuoreita lakkoja


Ohje:
1. Paista kanelia hetki seesamöljyssä. 
2. Viipaloi Jalotofut ja paista niitä suht korkealla lämmöllä kaneli-öljy-seoksessa molemmin puolin kunnes ne ovat kullanruskeita.
3. Käännä liedestä lämpö pois ja lisää hunaja.
4. Kääntele Jalotofuja ja anna hunajan hiljalleen imeytyä niihin. 
5. Tarjoile lakkahillon kera lapinjuuston tapaan.
Voit myös antaa Jalotofujen seista jääkaapissa yön yli ja tarjoilla ne kylminä. Tällöin on hyvä kuitenkin huomioida että Jalotofut imevät helposti itseensä muita makuja ja tuoksuja. Pidä Jalotofut siis suljetussa rasiassa!




Ruokalaji Jälkiruoat Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Maustamaton