Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla Jalotofulla


Annoksia: 2, Valmistusaika: 30

Ainekset:

  • 2 Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa
  • 3 rkl oliiviöljyä paistamiseen
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • ½  punainen chili silputtuna
  • 1 kesäkurpitsa suikaleina
  • 1-2 kotimaista tattia paloina
  • ripaus suolaa

Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese kesäkurpitsa. Viillä veitsellä pitkittäissuunnassa kesäkurpitsaan puolensentin välisiä viiltoja. Höylää tämän jälkeen juustohöylällä samansuuntaisesti kesäkurpitsasta suikaleita. Höylää kunnes siemenkota tulee vastaan. Asettele suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja laita uuniin 10 minuutiksi. Sekoita suikaleiden sekaan suola, 2 ruokalusikallista öljyä, silputtu valkosipuli ja chili – paahda vielä toiset 10 minuuttia.

Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai vaikkapa pieniksi kolmioiksi.  Leikkaa myös tatit siivuiksi ja paista öljyssä niihin rapea pinta paistinpannulla tai grillissä. Kokoa annos kesäkurpitsatagliatelleista ja tofusta – nauti hyvällä mielellä!

Vinkki: Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla tofulla on nopea, proteiinipitoinen ja helppo ruoka! Voit käyttää chilin sijasta esimerkiksi silputtua persiljaa sekä basilikaa kesäkurpitsan joukossa.




Ruokalaji Pastat, wokit ja risotot Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Mieto Chili