30 min
2henkilölle
Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla Jalotofulla
Näitä tarvitset
2
Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa
3rkl
oliiviöljyä paistamiseen
1
valkosipulinkynsi silputtuna
½
punainen chili silputtuna
1
kesäkurpitsa suikaleina
1-2
kotimaista tattia paloina
Ripaus suolaa
Näin valmistat
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese kesäkurpitsa. Viillä veitsellä pitkittäissuunnassa kesäkurpitsaan puolensentin välisiä viiltoja. Höylää tämän jälkeen juustohöylällä samansuuntaisesti kesäkurpitsasta suikaleita. Höylää kunnes siemenkota tulee vastaan. Asettele suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja laita uuniin 10 minuutiksi. Sekoita suikaleiden sekaan suola, 2 ruokalusikallista öljyä, silputtu valkosipuli ja chili – paahda vielä toiset 10 minuuttia.
Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai vaikkapa pieniksi kolmioiksi. Leikkaa myös tatit siivuiksi ja paista öljyssä niihin rapea pinta paistinpannulla tai grillissä. Kokoa annos kesäkurpitsatagliatelleista ja tofusta – nauti hyvällä mielellä!
Vinkki: Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla tofulla on nopea, proteiinipitoinen ja helppo ruoka! Voit käyttää chilin sijasta esimerkiksi silputtua persiljaa sekä basilikaa kesäkurpitsan joukossa.