Jouluinen karpalo-tofumousse


Annoksia: 6 - 8, Valmistusaika: n. 30 min.

Ainekset:
Mousse:

  • 2 dl pakastekarpaloita
  • 1,5 dl karpalolikööriä
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 2,5 dl vispikermaa
  • 1 pkt Jalotofu Pehmeää
  • 1 tl piparkakkumaustetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • maun mukaan tomusokeria

Tarjoiluun:
1 – 2 dl karpaloita


Ohje:
Mittaa pieneen kasariin jäiset karpalot, likööri sekä hyytelösokeri. Kiehauta ja keitä, kunnes karpalot rikkoutuu ja seos hieman sakenee. Jäähdytä hyvin viileässä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon Jalotofu Pehmeä sekä sakeaksi jäähtynyt karpaloseos. Vatkaa ainekset hyvin sekaisin. Mausta mousse piparkakkumausteella ja vaniljasokerilla. Makeuta oman mielesi mukaan tomusokerilla. Jaa mousse tarjoiluastioihin ja koristele annokset karpaloilla.




Ruokalaji Jälkiruoat Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa
Tuote Jalotofu Pehmeä Reseptin tekijä Katja