Jouluinen Jalotofu-kurpitsalaatikko


Annoksia: 5, Valmistusaika: 120

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu pehmeää
  • 1 kurpitsa
  • 2-3 tl suolaa
  • ½ tl jauhettua neilikkaa
  • 1 tl jauhettua fenkolia
  • 1 tl muskottipähkinää
  • 1 ½ rkl sinappia
  • 1 rkl sitruunamehua


Ohje:
1. Kuori, ota siemenet pois ja paloittele kurpitsa.
2. Keitä kurpitsan palat pehmeiksi ja kaada vesi pois.
3. Lisää joukkoon loput ainesosat ja soseuta.
4. Kaada uunivuokaan ja paista 200 C:ssa noin 1- 1½ tuntia.




Ruokalaji Uuniruoat Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Pehmeä