Jalotofufrittata


Annoksia: 4, Valmistusaika: 45

Ainekset:

  • ½ pkt Jalotofu marinoitua
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl soijajugurttia tai Jalotofu pehmeää
  • 0,5 dl maitoa tai kauramaitoa
  • 3 tankoparsaa
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • 1 pieni punasipuli
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • voita vuoan voiteluun


Ohje:

1. Höyrytä tankoparsoja noin 4-5 min.

2. Murenna Jalotofu, riko munat ja sekoita kulhossa voita lukuunottamatta kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi.

3. Voitele noin 20 cm halkaisijaltaan oleva uunivuoka ja kaada seos vuokaan.

4. Paista uunissa noin 200 asteessa kunnes seos on jähmettynyt ja pinta saanut hieman väriä (noin 20 min). 




Ruokalaji Uuniruoat Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Marinoitu, Jalotofu Pehmeä