Jalotofubolognese


Annoksia: 2, Valmistusaika: 15

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu maustamatonta (270g)
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 laakerin lehti
  • 2-4 valkosipulin kynttä
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 tölkki tomaattisosetta
  • soijakastiketta
  • basilikaa, oreganoa, pippuria


Ohje:
Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää laakerinlehti, viipaloidut valkosipulinkynnet ja murenna joukkoon Jalotofu. Anna kypsyä muutamia minuutteja välillä sekoittaen. Lisää tomaattimurska ja -sose. Anna hautua viitisen minuuttia. Mausta soijakastikkeella sopivan suolaiseksi ja viimeistele basilikalla, oreganolla sekä ripauksella pippuria. Tarjoile pastan ja raikkaan salaatin kera.




Ruokalaji Uuniruoat Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Maustamaton