Jalotofu-kiinankaalipaistos


Annoksia: 2-4, Valmistusaika: 20

Ainekset:
2 rkl öljyä
300 g Jalotofu Marinoitu
2 rkl öljyä
400 g kiinankaalia tai paksoita
2 valkosipulinkynttä
(1 sitruunaruohon tyviosa)
3 rkl osterikastiketta
2 dl vettä
mustapippuria myllystä
pala punaista chilipaprikaa
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

 


Ohje:
Arjen kiireessä pikaisesti valmistuvat ruoat ovat suosittuja. Pikaruoan ei silti tarvitse olla epäterveellistä. Jalofusta saat proteiinin helpolla tavalla. Joukkoon hieman lehtivihreää ja pannun kautta lautaselle. Hyvää ja ravitsevaa!

Hyödynnä Jalotofun upeita tofuja. Valmiiksi marinoidut tofut ovat käyttövalmiita ja maistuvat herkulliselle. Paloittele marinoitu Jalotofu kuutioiksi. Poista kiinankaalista tai paksoista kanta ja huuhtele lehdet. Leikkaa lehdet pituussuunnassa pitkittäin muutamaan osaan isoiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista Jalotofu-kuutiot kauttaaltaan kauniin värisiksi. Nosta tofukuutiot sivuun.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää kiinankaali- tai paksoisuikaleet kuumalle pannulle. Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunaruohon vaalea tyviosa ja lisää joukkoon. Kääntele kovalla lämmöllä. Lisää osterikastike ja jatka kääntelyä, kunnes suikaleet alkavat kutistua. Lisää vielä vesi ja anna kiehua hetki. Lisää paistetut Jalotofu-kuutiot ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Vinkki: Voit korvata osterikastikkeen soijakastikkeella, niin saat annoksesta täysin vegaanisen!




Ruokalaji Napostelu, Pastat, wokit ja risotot, Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit Erityisruokavalio Gluteeniton, Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Marinoitu