15 - 20 min
2
Jalotofu-kiinankaalipaistos
Näitä tarvitset
2rkl
öljyä
300g
Jalotofu Marinoitu
2rkl
öljyä
400g
kiinankaalia tai paksoita
2
valkosipulinkynttä
(1 sitruunaruohon tyviosa)
3rkl
osterikastiketta
2dl
vettä
mustapippuria myllystä
pala punaista chilipaprikaa
2rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä
Näin valmistat
Hyödynnä Jalotofun upeita tofuja. Valmiiksi marinoidut tofut ovat käyttövalmiita ja maistuvat herkulliselle. Paloittele marinoitu Jalotofu kuutioiksi. Poista kiinankaalista tai paksoista kanta ja huuhtele lehdet. Leikkaa lehdet pituussuunnassa pitkittäin muutamaan osaan isoiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista Jalotofu-kuutiot kauttaaltaan kauniin värisiksi. Nosta tofukuutiot sivuun.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kiinankaali- tai paksoisuikaleet kuumalle pannulle. Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunaruohon vaalea tyviosa ja lisää joukkoon. Kääntele kovalla lämmöllä. Lisää osterikastike ja jatka kääntelyä, kunnes suikaleet alkavat kutistua. Lisää vielä vesi ja anna kiehua hetki. Lisää paistetut Jalotofu-kuutiot ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Vinkki: Voit korvata osterikastikkeen soijakastikkeella, niin saat annoksesta täysin vegaanisen!