Jalotofu-hernenuudelit


Annoksia: 3-4, Valmistusaika: 30

Ainekset:

  • 2/3 pkt Jalotofu maustamatonta
  • 1  ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • 1  ½ tl jauhettua fenkolia
  • 1  ½ tl jauhettua korianteria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • ½ suolaa
  • 300 g nuudeleita (kuivapaino)
  • 300 g pakasteherneitä 
  • 1 iso sipuli
  • 2 isoa valkosipulin kynttä
  • 3 dl pilkottua kiinankaalia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • öljyä paistamiseen


Ohje:
1. Kaada öljyä kuumalle pannulle. Lisää jauhetut mausteet ja paista hetki öljyssä.
2. Lisää pannulle hienonnettu sipuli, valkosipuli ja kuutioitu Jalotofu.
3. Keitä nuudelit suolavedessä. (Reseptissä käytetty korkealaatuisia japanilaisia Udon -riisinuudeleita)
4. Lisää paistokseen herneet, puolitetut tomaatit ja kiinankaali ja paista noin 5 min. Mausta soijakastikkeella.
5. Valuta kypsät nuudelit ja sekoita paistoksen sekaan. Mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile!




Ruokalaji Pastat, wokit ja risotot Erityisruokavalio Vegaani
Tuote Jalotofu Maustamaton