Jalotofu-herkkuleivät


Annoksia: 4

Ihana välipala, lounas, iltapala, illanistujaisherkku! Tässä resepti, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin.

Jalotofu-herkkuleivät

4 isoa paahtoleipäviipaletta
oliiviöljyä paistamiseen

Lisäksi:
oliiviöljyä paistamiseen
2-4 Jalotofu, mieto chili paistopalaa, annoskokoinen tai Jalotofu Vegeström punajuuripihviä
4 isoa herkkusientä lohkoina
8-12 miniluumutomaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 chilipaprika hienonnettuna
oliiviöljyä + ½ kesäkurpitsa ohuina lastuina
suolaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle:
tummaa balsamicokastiketta


Ohje:
Varaa ainekset esille ja esikäsittele ne. Paahda paahtoleivät molemmin puolin rapeiksi kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista Jalotofu chili paistopalat molemmin puolin lämpimiksi. Lisää pannulle herkkusienilohkot, miniluumutomaatit, hienonnetut valkosipulikynnet ja hienonnettu chilipaprika. Kääntele, kunnes ainekset kypsyvät sopiviksi. Nosta sivuun.

Ota kesäkurpitsasta ohuita lastuja juustohöylällä ja paista ne molemmin puolin kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.

Laita Jalotofu ja kasvikset paahdettujen leipäviipaleiden päälle ja valuta päälle tummaa balsamicokastiketta. Tarjoa heti!




Ruokalaji Leivät ja wrapit, Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Mieto Chili, Jalotofu Vegeström Punajuuripihvi