JALOTOFU-AVOKADOLEIVÄT


Annoksia: 6

Trendikkäät, kauniisti koristellut avokadoleivät ovat mitä mainioin aamu-, ilta- tai välipala myös lapsiperheessä. Tässä reseptissä avokadon makuparina toimii kylmäsavustettu Jalotofu, joka tuo myös leipiin lisää ruokaisuutta ja proteiinipitoisuutta. Tuoreet mansikat ja balsamico kruunaavat makuelämyksen.

JALOTOFU-AVOKADOLEIVÄT

6 viipaletta leipää
1 pkt Jalotofu kylmäsavu (300 g)
6 syöntikypsää avokadoa
tuoreita mansikoita
balsamicoa
mustapippuria myllystä


Ohje:
Asettele leivät tarjoiluvadille.

Leikkaa Jalotofu ohuiksi viipaleiksi leipien päälle. Viipaloi päälle avokado ja sen päälle myllystä hieman mustapippuria.

Koristele tuoreilla mansikoilla ja balsamico-kastikkeella.




Ruokalaji Leivät ja wrapit, Pikavinkit ja yleisohjeet Erityisruokavalio Ilman kananmunaa, Maidoton, Vähähiilihydraattinen, Vegaani
Tuote Jalotofu Kylmäsavu, Jalotofu Marinoitu Reseptin tekijä Heidi Waltari