Borschkeitto savu-Jalotofulla


Annoksia: 4-6, Valmistusaika: 30

Ainekset:

  • 1 pkt Jalotofu kylmäsavua
  • 2-3 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 4 valmiiksi kypsää
  • punajuurta
  • pieni keräkaali
  • 2 sipulia
  • kourallinen
  • laakerinlehtiä
  • smetanaa
  • ½ tl valkopippuria
  • 1 tl salviaa
  • 1-2 tl kurkumaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 1 rkl kuivattua persiljaa
  • 1 tl valkosipulijauhetta


Ohje:
1. Pilko sipulit ja keräkaali ja ruskista ne voissa.
2. Kuori perunat ja kuutioi ne pieniksi kuutioiksi.
3. Kiehauta vettä, lisää 2 tl suolaa ja keitä perunat al denteksi.
4. Laita sekaan laakerinlehdet, sipuli-kaaliseos sekä suikaloidut punajuuret ja porkkanat.
5. Lisää mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 min.
6. Kun keitto on valmista, annostele lautasille ja ripottele päälle murennettua Jalotofua ja hieman smetanaa.




Ruokalaji Keitot Erityisruokavalio
Tuote Jalotofu Kylmäsavu