yritys

Yritysesittely

Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, jalostavat soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

› Tehtävämme ja historia
› Raaka-aine
› Linkkiarkisto
› Media


soijapavut

Vastuullisuus

Monet haluavat pienentää ympäristökuormitustaan vastuullisemmilla ruokavalinnoilla. Jalotofu ei ole pelkästään tuhansien vuosien historiaan pohjautuva tuote, vaan se on hyvin vahvasti kestävän kehityksen ja tulevaisuuden tuote, joka rasittaa ympäristöä huomattavan vähän. Emme käytä tuotannossamme mitään eläinkunnan tuotteita ja olemme sitoutuneet käyttämään ainoastaan sertifioitua Reilun kaupan luomusoijaa, joka edistää sekä sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja hyvinvointia, että ympäristön puhtautta ja elinvoimaisuutta. Yrityksemme on perustettu kokonaisvaltaisen vastuullisille arvoille jo vuonna 1989 ja olemme koko ajan pitäneet kiinni valitsemastamme linjasta.

› Hiilijalanjälki ja ympäristö
› Vesijalanjälki
otayhteytta

Ota yhteyttä

Asiakkaana olet meille tärkeä. Haluamme kuulla palautetta, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä!

› Yhteystiedot
› Yhteydenottolomake


biosoja2_komp2

Asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostilla, kirjeellä tai palautelomakkeella. Ylläpidämme asiakaspalveluun tulleiden kyselyjen perusteella usein kysyttyä -osiota, josta kannattaa aina ensimmäisen tarkistaa onko kysymykseesi jo vastaus.

› Asiakaspalveluyhteydet
› Usein kysyttyä